offertförfrågan

Välj produkt

Dugga integrerat med LMS

9 + 8 =

Med Dugga kan din skola eller kommun snabbt komma igång med digitala prov

Dugga uppfyller de krav som Skolverket ställer på digitala lösningar för att användas under nationella prov. Men Dugga är så mycket mer än en lösning för endast digitala nationella prov. Dugga används för alla typer av kunskapsutvärdering. Allt samlat på ett ställe!

Svårt att bestämma? Börja med Dugga Start NP. Om ni vill uppgradera till Dugga Basic, Advanced eller Premium är det möjligt att göra det när som helst. Kontakta oss via [email protected] för en prisuppgift så återkommer vi direkt.
Eller ring 08-30 70 80 så hörs vi!

Få den bästa lösningen för din skola!

Start

Med Start kan din skola eller kommun snabbt komma igång med digitala prov.

Start uppfyller de krav som Skolverket ställer på digitala lösningar för att användas under nationella prov.

Vi erbjuder lägre pris än jämförbara system och det krävs inte någon offentlig upphandling för att köpa in Start eftersom priset ligger under beloppsgränsen.

Start möjliggör uppgradering till Basic, Advanced eller Premium.

Basic

Med Basic kan din skola/kommun genomföra digitala nationella prov precis som med Start. Dessutom får du möjlighet att använda dig av automaträttade frågetyper såsom envalsfrågor och flervalsfrågor.

Basic ger dig även möjlighet att använda plagiatanalys samt den uppskattade bedömningsmodulen för genomförande av rättning och bedömning med bedömningsmatriser.

Basic möjliggör uppgradering till Advanced eller Premium.

Advanced

Med Advanced kan din skola/ kommun genomföra nationella prov precis som med övriga versioner av Dugga. Få tillgång till samtliga automat-rättade frågetyper såsom  envalsfrågor, flervalsfrågor, drag-and-drop-frågor, markerafrågor, menyfrågor och bildfrågor. Advanced innehåller även  bedömnings-modulen för genomförande av rättning och bedömning med bedömningsmatriser som möjlig-gör bedömning med/utan poäng. Advanced möjliggör uppgradering till Premium.

Start Premium

Få Start integrerad med din skolas LMS!

Basic Premium

Få Basic integrerad med din skolas LMS!

Advanced Premium

Fa Advanced integrerad med din skolas LMS!

Kontakta oss

Torsgatan 39, 113 62 Stockholm

Länkar

Logga in

Dugga Plugga

Nyheter

Hur hanterar vi din data

Support

Dugga API

© 2020 Dugga. All rights reserved.