Dugga öppnar upp plattformen för att möjliggöra distansundervisning och digitala prov för skolor med anledning av Coronaviruset

Sveriges främsta kommuner och skolor inom digitalisering & lärande använder Dugga idag. Under dessa omständigheter som råder med coronaviruset (COVID-19) öppnar Dugga nu upp tillgång till sin provplattform till landets samtliga skolor och universitet för att möjliggöra distansundervisning med lektioner och olika typer av prov.

Dugga skapar möjlighet till distansundervisning

Plattformen ger möjlighet att kunna skapa och genomföra lektioner och uppgifter på distans. På ett enkelt sätt kan lärare sätta samman lektioner för distansundervisning inklusive kunskapsutvärdering för sina elever och därmed ge instruktioner, feedback, ladda upp filmer, ljudfiler, bilder, länkar m. m.

Skolpaket Dugga Plugga kostnadsfritt för landets alla skolor möjliggör distansundervisning

Tillgång till Duggas speciellt framtagna skolpaket, Dugga Plugga, ger möjlighet att genomföra distansundervisning med olika slags digitala prov, uppgifter och lektioner och ges till både befintliga och nya användare av Dugga. Skolpaketet Dugga Plugga öppnas upp terminen ut så att skolor och skolhuvudmän har möjlighet att säkerställa att lärare och elever får tillgång till ett enkelt sätt att komma igång med distansundervisning och kunskapsutvärdering. Om utvecklingen av coronaviruset fortsätter och situationen kräver, kommer fortsätta åtgärder att utvärderas.

 

För dig som redan använder Dugga idag

Du kommer att få tillgång till de funktionaliteter som möjliggör att genomföra lektioner och flera olika typer av digitala prov för just distansundervisning. Logga in i din Dugga-profil och få fri tillgång till alla funktionaliteter som ingår i Dugga Plugga, även om du har köpt en begränsad version.

För dig som inte är kund idag

Skolor och skolhuvudmän som inte är kunder till Dugga idag, kan helt enkelt ansluta till skolpaketet Dugga Plugga kostnadsfritt omgående. Det är viktigt att du som kontaktar oss är skolledare på din skola eller kommun. Fyll i följande formulär genom att klicka på knappen nedan. Vi kommer snarast att kontakta dig med informationen om hur du och dina elever kan börja med distansundervisning & digitala prov. Dessutom, om din skola har Microsoft Office 365 ser vi till att integreringen sker direkt.

Kom igång direkt med digitala prov – Dugga är lätt att komma igång med och har tydliga manualer på plats kring hur plattformen kan användas.  Ytterligare guider och manualer kommer att publiceras löpande inom de närmsta dagarna på dugga.com.

Få skolpaketet Dugga Plugga för din skola  och kom igång direkt med distansundervisning genom att klicka på knappen nedan!

Våra partners

Contact us

Torsgatan 39, 113 62 Stockholm

Helpful Links

Login

News

How we handle your data

Support

© 2022 Dugga. All rights reserved.