digitaal lessen & toetsen

Dugga maakt zijn platform beschikbaar voor Remote Learning voor alle scholen in verband met het Coronavirus 

Vele scholen gebruiken al Dugga als leerplatform. In verband met de omstandigheden rondom het coronavirus (COVID-19) biedt Dugga op dit moment haar platform aan alle scholen en universiteiten, om leren op afstand/remote learning toegankelijk te maken met verschillende soorten opdrachten, toetsen en lesstof.

De unieke functies van Dugga maakt leren op afstand beschikbaar

De functies van het Duggaplatform maken het mogelijk voor leraren om lessen te creëren en online te houden.

“Met Dugga’s unieke oplossing kunnen docenten digitale lessen maken en alle leermiddelen, toetsen en opdrachten op één plek verzamelen. Bovendien is Dugga zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor docenten en studenten” aldus, Maria Gårdlund, CEO Dugga.

 
Leraren kunnen op een eenvoudige manier lessen voorbereiden voor leren op afstand. Hierbij kunnen leraren uitleg en feedback geven, en ook filmpjes, geluidsbestanden, foto’s, links en andere soorten leermateriaal uploaden.

Pakket voor scholen: Dugga Remote Learning- gratis voor alle scholen

Toegang krijgen tot het speciale schoolpakket van Dugga, Dugga Remote Learning, maakt het mogelijk voor scholen om leren op afstand te houden met verschillende soorten digitale toetsen, opdrachten en lessen. Dit pakket is beschikbaar voor nieuwe en bestaande gebruikers van Dugga. De Dugga Remote Learning schoolpakket is beschikbaar voor een periode van drie maanden, zodat scholen zich kunnen verzekeren dat leraren en studenten een eenvoudige manier hebben om toegang te krijgen tot leren op afstand en kennisbeoordeling. Als de ontwikkelingen rondom het coronavirus verergerd, dan zal er vanuit Dugga worden bekeken om het aangeboden pakket daarop aan te passen.

Scholen kunnen snel aan de slag met Dugga Remote Learning en Microsoft Office 365

Scholen die Microsoft 365 en MSDS gebruiken kunnen Dugga Remote Learning beschikbaar stellen voor leraren en studenten met een paar klikken.

“Wij zijn verheugd dat de oplossing van Dugga zo goed op Microsoft Office 365 aansluit en dat we samen leren op afstand toegankelijk mogelijk maken,” aldus, Joke Palmkvist, Business Area Manager School and Higher Education, Microsoft Zweden.

Toegang krijgen tot Dugga

Scholen die nog geen klant zijn van Dugga kunnen eenvoudig direct gratis aansluiten op het Dugga Remote Learning pakket. Het is belangrijk dat u die contact met ons opneemt schoolleiders zijn bij uw school of gemeente. Vul snel het formulier in door op de onderstaande knop te klikken. We nemen zo snel mogelijk contact met u op met informatie over hoe u en uw studenten kunnen beginnen met online lessen en digitaal toetsen. Bovendien, als uw school Microsoft Office 365 en SDS (School Data Sync) heeft, heeft u de mogelijkheid om onze integratie te gebruiken voor SSO en gebruikersbeheer.

Ga aan de slag met online lessen en digitaal toeten – Dugga is gemakkelijk te gebruiken en heeft duidelijke handleidingen over hoe het platform kan worden gebruikt. Aanvullende handleidingen en tips worden gepubliceerd op dugga.com.

Begin met het Dugga Remote Learning-pakket voor uw school en ga aan de slag met online lessen door op de onderstaande knop te klikken!

Contact

Dugga Benelux

[email protected] 

+31 (0)15 889 77 26

Milan Serdic

Sales Manager Benelux

[email protected]

Brooke Dawson

Customer Success Benelux

[email protected]

Onze partners

Kontakta oss

Torsgatan 39, 113 62 Stockholm

Länkar

Logga in

Dugga Plugga

Nyheter

Hur hanterar vi din data

Support

Dugga API