digitaal leren + digitale tests

Dugga 

Onze missie is om scholen te helpen de kwaliteit van het leren te verhogen met digitale kennisevaluatie en gelijke kansen te bieden voor het leerproces van elke leerling.

Vele toonaangevende scholen op het gebied van digitalisering en leren gebruiken reeds Dugga.
Dugga is een eenvoudig te gebruiken, flexibel en veilig digitaal systeem voor verschillende soorten examens, examens, thuisexamens, huiswerkexamens, opdrachten en nationale toetsen. Dugga ondersteunt Windows, OSX, Chromebooks en iPad. Dugga geeft je als docent de mogelijkheid om meer kwaliteits tijd door te brengen met je leerlingen.

Gemakkelijk

Effectief

~

Veilig en vertrouwd

Gelijkwaardig

Integreerbaar

Wat zeggen pedagogen over Dugga?

“Dugga, die we nu gebruiken, is een flexibel systeem en een noodzaak, zowel als onderdeel van de digitalisering en ontwikkeling van de school, en om het dagelijks leven van leerkrachten te vergemakkelijken.”
Mattias Wickberg

Eerste leraar, Regio Stockholm

“De vrijwel uitgebreide functionaliteit met flexibiliteit voor zowel docenten als studenten, evenals de vele vraagtypen, maakt het mogelijk Dugga te gebruiken voor alle soorten schriftelijk examen. Integratie met Office 365 maakt gebruikersbeheer een stuk eenvoudiger. Dan is de beveiliging heel goed doordacht en voelt het heel veilig en overtuigend en in lijn met de nieuwe GDPR richtlijnen.”
Richard Wahlund

Hoogleraar Bedrijfskunde, Stockholm School of Economics

“We zijn blij om samen met Dugga deel te nemen aan de digitalisering van het onderwijssysteem. Net als Microsoft biedt Dugga slimme, digitale oplossingen die nieuwe kansen creëren voor studenten en docenten van scholen en universiteiten over de hele wereld. De nieuwe integratie tussen Dugga en Microsoft Office 365 brengt gedigitaliseerde vormen van kennisevaluatie een stap verder.”

Joke Palmkvist

Business Area Manager School en Hoger Onderwijs, Microsoft

In elke school verdienen alle leerlingen gelijke kansen

Dugga is een platform en operatief onafhankelijk systeem voor nationale toetsen, proefwerken, diagnostische toets, examens, thuis examens, opdrachten, huiswerk opdrachten, vocabulaire verhoor, huiswerk verhoor en soortgelijke kennis evaluatie. Dugga zorgt voor een objectieve evaluatie. Om geen jongere te laten beoordelen op basis van uiterlijk, achternaam, handschrift of gedrag in de klas, maar alleen op basis van de kennis die het individu heeft. Het is ook juist in de zin dat de leerling zelf kan begrijpen wat hij of zij kan, en welke nieuwe kennis moet worden verworven.

Tijdens de ontwikkeling zijn we begonnen met docenten die niet zo goed bekend waren met IT, computers en dergelijke. Voor de leerling gaat het om leren. Voor de docent is het juist, want Dugga zorgt ervoor dat relevante wetgeving wordt nageleefd, zoals de Onderwijswet (2010:800), de Verordening Hoger Onderwijs (1993:100) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (2017/18:105) die algemeen GDPR wordt genoemd.

Onze veronderstelling was dat als we een digitaal testsysteem konden bouwen dat zo gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk was dat nog minder computervertrouwde opvoeders het platform gemakkelijk konden gebruiken, het voor computervertrouwde opvoeders in context heel gemakkelijk zou zijn om snel aan de slag met Dugga.

Maart - NP

Maart - np

Een brief van onze oprichters

Beste Nobelprijswinnaars,

Proficiat!

Jullie zijn onze helden omdat jullie prestaties en ontdekkingen de mensheid grote voordelen hebben opgeleverd. Van hoe cellen zich aanpassen aan veranderingen in zuurstofniveaus tot ons vermogen om wereldwijde armoede te bestrijden. Wij hebben, net als u, een visie om een betere wereld en geloven in het verbeteren van de samenleving door kennis, wetenschap en humanisme.

“In elke school verdient elke student gelijke kansen”

 

Dugga is ontwikkeld door opvoeders met jarenlange ervaring in het schoolsysteem

Scholen, docenten en studenten zijn betrokken geweest bij het ontwerp van het platform. Dugga is een Spinoff van een onderzoeks- en ontwikkelingsproject aan de Stockholm School of Economics, Stockholm University, het Royal Institute of Technology, Umeå University, HAN University of Applied Sciences en Stics Research.

Als enige digitale testsysteem in Zweden ontving Dugga, in competitie, onderzoeksfinanciering van het agentschap Vinnova, onder het ministerie van Economische Zaken, via het initiatief “School of the Future”. In de richtlijnen werd met name benadrukt dat het systeem gebaseerd is op academisch onderzoek op dezelfde manier als het schoolsysteem in het algemeen gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeld in samenwerking met scholen, docenten en studenten.

Educatieve workshops

We houden regelmatig educatieve workshops en inspirerende lezingen. Geïnteresseerd?

Neem graag contact met ons op!

Hoe kan technologie het leren op scholen verbeteren?

Digitale transformatie in kennisevaluatie
Leiderschap in de introductie van digitale tools op scholen
Nieuwe manieren om kennisevaluatie te verbeteren
Kennisevaluatie, waar gaan we heen?
Digitaal toetsen, hoe doe je dat?

Kontakta oss

Torsgatan 39, 113 62 Stockholm

Länkar

Logga in

Dugga Plugga

Nyheter

Hur hanterar vi din data

Support

Dugga API

© 2020 Dugga. All rights reserved.