Lediga jobb

Vill du göra skillnad

och förbättra förutsättningarna

för varje elev?

Om du dessutom vill jobba i världens mest dynamiska team ska du läsa vidare och scrolla ner. Digital Marknadsförare, Account Managers & Utvecklare sökes!

Digital Marknadsförare sökes

I och med vår starka tillväxtkurva söker vi nu dig som vill axla rollen som Digital Marknadsförare. Som Digital Marknadsförare kommer du marknadsföra Duggas produkter och aktiviteter.

Din roll

Vi söker dig som operativt vill planera, producera och utveckla marknadsföringsinsatser för Duggas produkter och aktiviteter. Du kommer utgå från vårt huvudkontor i Stockholm men Dugga verkar i en internationell miljö och du har regelbundet kontakt med våra Dugga teammedlemmar i andra länder. Du kommer också vara med och marknadsföra vårt varumärke och lösningar samt bidra till ökad trafik och konvertering på hemsidan. Du kommer ha det fulla ansvaret för webben och SEO-arbetet och rapporterar till CMO.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utveckling och underhåll av vår nyhets- och kommunikationsplattform MyNewsdesk.
  • Bidra till omvandlingen/utvecklingen av den digitala plattformen med fokus på SEO och Google analytics etc, med fokus på trafik och leads-generering.
  • Underhåll och utveckling av Duggas webbsida genom WordPress.
  • Sätta strategier för alla Duggas marknader kring SEO och webb.
  • Koordinering och marknadsföring av webbinarier.

Vi söker

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har ett nyfiket och proaktivt arbetssätt. Du har projektledande egenskaper vilket gör att du är initiativtagande och handlingsinriktad och vet vilka insatser som krävs för att uppnå önskat resultat. Du bidrar med nya idéer och trivs som allra bäst när du får arbeta hands on samt är välbevandrad i webbpubliceringsverktyg.

Du har ett intresse för datadrivet arbete och vana av att arbeta med SEO-principer och god förståelse för Google analytics. Tidigare har du kanske jobbat inom B2B och lockas av en internationell miljö. Vidare har du en förmåga att lyfta blicken och ser kopplingen mellan sälj- och marknadsföring som tydlig och självklar.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet och ansvar för web/content inkl. produktion av marknadskommunikation.
  • God vana av webbpubliceringsverktyg som WordPress.
  • God vana och track record av SEO-optimerat arbete och arbetat med Google analytics och liknande.
  • Flytande engelska och svenska.
  • Utbildning inom relevanta områden.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa.

Du får möjlighet att utveckla dina marknadsföringskunskaper och utveckla vår marknadsorganisation. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi vill att våra medarbetare på Dugga ska ha den roligaste tiden i karriären. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi skapar framtiden tillsammans!

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected] Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan snarast.

Account managers sökes

Är du orädd, välstrukturerad med ett tekniskt sinne?

Vi söker

Vi söker nu ytterligare Account Managers som främst kommer att arbeta med försäljning i hela landet och ansvarar för att driva hela försäljningsproces-sen, från att boka kundbesök, genomföra besök, produkt-presentationer, förhandla och komma till avslut.

Rollen som Account Manager för Dugga innebär att du arbetar med nya och befintliga kunder med ansvar för avtalsförnyelser och merförsäljning. Din uppgift är att via telefon/mail etablera och utveckla befintliga kundkontakter och säkerställa försäljningen för segmentet och teamet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inkommande förfrågningar, skapa lösningsförslag och offerter samt förnyelsebearbetning enligt uppsatt process. Du kommer också att följa upp riktade marknadskampanjer eller produkterbjudanden. Viktigaste målen för denna befattning är att nå försäljningsbudget och mål för avtalsförnyelser.

Din roll

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven person som vill vara med på en utvecklingsresa och expandera Duggas verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och är förtroendeingivande, strukturerad och en engagerad säljare. Du arbetar med långsiktiga kundrelationer samt arbetar pro-aktivt mot nya kunder. Vi söker dig som är orädd och välstrukturerad med ett tekniskt sinne. Du är medveten om att du jobbar ihärdigt och effektivt såväl som i med – och motgång. Du är en entusiastisk person som gillar att jobba mot mål och nå dem. För att nå dina mål i denna roll krävs att du har lätt för att skapa relationer till kunder och kollegor, du är en god lyssnare och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Det är meriterande dock inte ett krav om du har tidigare erfarenhet av att arbeta mot skolor/utbildningsverksamhet. Körkort är en stor merit för tjänsten.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa. Du får möjlighet att utveckla dina försäljningskunskaper och utveckla vår säljorganisation. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected] Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Nilsson via [email protected] Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan snarast.

Utvecklare sökes

Vill du jobba i sammanhang där du har möjlighet att påverka? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi söker

Vi söker ytterligare utvecklare till vårt huvudkontor i Stockholm.  Är du en grym programmerare med erfarenhet av snabbt växande användarantal och vill vara med om att utveckla framtidens digitala provplattform ska du läsa vidare.

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa. Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Centrala Stockholm i närhet till bra kommunikationer.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att jobba i ett bolag som växer, där du får möjligheter att utvecklas. Vi på Dugga brinner för vår helhetslösning inom kunskapsutvärdering och har en ambitiös inställning för att kunna lycka med de mål vi har. Rätt person erbjuds möjligheten att få vara med på en tillväxtresa. Du får möjlighet att utveckla dina kunskaper. Vi värdesätter idéer och gillar att testa nya saker – här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i Centrala Stockholm i närhet till bra kommunikationer.

Hur vi jobbar

Vi har veckovisa avstämningsmöten med alla våra utvecklare för att koordinera vårt arbete.

Vår målsättning är att lägga så mycket tid som möjligt på att programmera. Inarbetade rutiner för kodning, kodgenomgång, test och produktionssättning är på plats, men vi ser gärna att du deltar i det fortsatta arbetet med att förbättra och automatisera våra rutiner ytterligare.

Vi ser gärna att du är en grym utvecklare. Som person är du självgående och en bra lagspelare. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Vi är Microsoftpartner och använder DevOps som stöd i utvecklingsarbetet.

Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected] Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Gårdlund via [email protected] Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan snarast.

Vad är dugga?

Dugga är ett expansivt och spännande bolag inom Edtech som utvecklar lösningar för digitala prov.

Duggas digitala provsystem erbjuder en helhetslösning för kunskapsutvärdering. Skolor och utbildningsverksamheter kan med hjälp av Dugga komma igång direkt med användningen av digitala prov, tentor och uppgifter. Med Dugga kan nationella prov och annan kunskapsutvärdering göras digitalt, vilket sparar tid och andra resurser, som istället kan ägnas åt eleverna. Dugga kan även användas för läxförhör, inlämningsuppgifter och uppsatser. Dugga passar för grundskola, gymnasium och högskola och används idag av en lång rad svenska och internationella skolor. Dugga expanderar snabbt och behöver nu anställa fler till vårt sammansvetsade utvecklingsteam. Du blir del av ett team av smarta och roliga kollegor där vi sätter ett stort värde vid engagemang, ambition och välmående.

b

Artificiell intelligens

Responsiv design

Kreativ innovation

Kontakta oss

Torsgatan 39, 113 62 Stockholm

Länkar

Logga in

Dugga Plugga

Nyheter

Hur hanterar vi din data

Support

Dugga API

© 2020 Dugga. All rights reserved.