nieuws

Blijf op de hoogte van Dugga en alle spannende gebeuren binnen digitale beoordeling en onze nieuwe functies.

dugga uitgeroepen als Microsoft Education Partner van het jaar 2020!

April 2020

Dugga maakt examens mogelijk in

Microsoft Teams

Het Zweedse edtech-bedrijf Dugga kondigt vandaag zijn integratie in Microsoft Teams aan. Omdat online leren en beoordelen de traditionele leerverstoring op een positieve manier blijft stimuleren, neemt de vraag naar Dugga die digitale beoordelingsoplossingen voor leraren levert toe. Dankzij de Dugga-integratie kunnen docenten alle soorten examens en opdrachten binnen Teams maken. Bovendien kunnen docenten met Dugga in Teams nu examens van tevoren plannen, samenwerken met collega’s, resultaten publiceren en waardevolle feedback geven, zowel individueel als aan de hele klas.

In de afgelopen jaren is de behoefte aan het geven van lessen en het beoordelen van kennis op scholen enorm veranderd. Van papier en pen tot oplossingen die echt geïntegreerd en toegankelijk zijn in het digitale ecosysteem van de scholen. Dit heeft geleid tot een toenemende vraag onder docenten om alle soorten online lessen en assessments af te nemen. Microsoft en Dugga hebben dit ter harte genomen en Microsoft Teams kan nu alle soorten assessments aanbieden via de Dugga-app.

Dugga stelt zijn platform beschikbaar voor docenten om leren en beoordelen op afstand mogelijk te maken vanwege het Corona-virus

Veel scholen en docenten maken vandaag al gebruik van het beoordelingsplatform van Dugga. Gezien de huidige omstandigheden met het coronavirus (COVID-19) stelt Dugga nu tijdelijk toegang tot haar platform open voor alle docenten, scholen en universiteiten om leren op afstand mogelijk te maken met verschillende soorten opdrachten, lessen en toetsen.

Dugga maakt leren op afstand mogelijk

Met het beoordelingsplatform van Dugga kunnen docenten online lessen, examens en opdrachten maken, plannen en uitvoeren. Op een eenvoudige manier kunnen docenten lessen voor leren op afstand samenstellen, inclusief kennisbeoordeling voor hun studenten, en daarbij instructies geven, individuele / groepsfeedback, films, audiobestanden, afbeeldingen, links en ander lesmateriaal uploaden.

 

Januari 2020

Met insluitende lezer in Dugga kunnen scholen gelijke kansen bieden om te leren met digitaal toetsen. Zowel voor het leren in de klas als online!

Dugga is het toonaangevende beoordelingsplatform dat scholen helpt bij het verbeteren van de leerkwaliteit voor elk individu door technologie te gebruiken voor gepersonaliseerd leren. Met Immersive Reader als een beschikbare functie in Dugga, kunnen studenten visuele, grammaticale en verbale leesondersteuning krijgen van instructies en vragen in een examen. Immersive Reader heeft verschillende opties om de leesbaarheid van inhoud te verbeteren, zoals tekstvoorkeuren, grammatica-opties en leesvoorkeuren. Alle mogelijkheden en functies die in de Immersive Reader zijn ingebouwd, zijn ook beschikbaar voor Dugga-gebruikers. Geef uw leerlingen meer mogelijkheden met Immersive Reader in Dugga!

“Bij Dugga zetten we ons in om de toegankelijkheid voor alle studenten te waarborgen. Met Immersive Reader geïmplementeerd, kan Dugga gelijke kansen bieden met alle soorten beoordelingen en online leren. “

Maria Gårdlund, CEO bij Dugga

December 2019

Beste Nobelprijswinnaars,

Gefeliciteerd!

Jullie zijn onze helden, aangezien uw prestaties en ontdekkingen de mensheid grote voordelen hebben opgeleverd. Van hoe cellen zich aanpassen aan veranderingen in zuurstofniveaus tot ons vermogen om wereldwijde armoede te bestrijden. Wij hebben, net als jij, een visie op een betere wereld en geloven in het verbeteren van de samenleving door middel van kennis, wetenschap en humanisme.

“Op elke school verdient elke leerling gelijke kansen”

December 2019

Ze wordt de nieuwe CEO van het Zweedse EdTech-bedrijf Dugga

Nu is duidelijk wie de nieuwe CEO wordt van het snelgroeiende EdTech-bedrijf Dugga AB. De Raad van Bestuur heeft Maria Gårdlund aangesteld als de nieuwe CEO van het bedrijf. Maria kwam voor het laatst uit de rol van CEO van Sweco’s IT-consultants en zal op 15 februari volgend jaar aantreden.

Maria heeft uitgebreide ervaring in het leiden van professionele Tech-teams en een solide zakelijke achtergrond. De Raad ziet haar als de persoon die het best geplaatst is om de bedrijfs- en uitbreidingsstrategie van Dugga verder te ontwikkelen. Ze neemt het stokje over van de huidige CEO Patrik Nilsson, die zich zal blijven focussen op klantervaring en productontwikkeling binnen het bedrijf.

Juni 2018

Grote voordelen voor docenten en studenten met de digitale examens van Dugga

De rol van digitalisering in de Zweedse school en het curriculum wordt in 2018 versterkt. Een van de stappen is het digitaliseren van de landelijke toetsen en veel scholen en gemeenten kijken nu hoe ze het beste kunnen overstappen van traditionele papieren examens naar digitaal toetsen. Een van de bedrijven die voorop loopt op het gebied van digitale examens is Dugga – een op onderzoek gebaseerd examensysteem dat is ontwikkeld in samenwerking met Zweedse scholen en docenten.

Juni 2018

Dugga gaat een stap verder met digitale kennisbeoordeling met Microsoft Office 365

Het Zweedse EdTech-bedrijf Dugga maakt vandaag bekend dat hun kennisbeoordelingssysteem is geïntegreerd met Microsoft Office 365. Integratie stelt scholen en universiteiten over de hele wereld in staat gebruik te maken van een volledig geïntegreerd kennisbeoordelingssysteem voor bijvoorbeeld toetsen, huiswerkopdrachten, opdrachten en landelijke examens.

September 2017

Skolon en het digitale examensysteem Dugga gaan samenwerken

Skolon kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met Dugga, een gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel systeem voor digitale samples, opdrachten, huiswerkbeoordelingen en andere soorten kennisbeoordeling.

“Het aanbieden van een digitale mogelijkheid voor veilige toetsen en examens is iets dat we zien dat er vraag is naar buitenwijkgemeenten, aangezien de school in feite digitaler wordt. Dugga zorgt niet alleen voor een veilige beoordelingsomgeving, maar is ook een vlotte oplossing voor zowel docenten als studenten in zijn geheel. Daarom vinden we het erg positief om Dugga te verwelkomen bij Skolon ”, zegt Sebastian Matuska, Partner Manager bij Skolon.

“Voor leerkrachten gaat het erom dat ze doen wat ze echt willen doen: lesgeven en elk individu helpen zijn volledige potentieel te bereiken.” Het systeem zorgt vooral voor een objectieve evaluatie met flexibele tools voor verschillende behoeften, zegt Claudia Rademaker

Juni 2017

De Board of Education zet de volgende stap in digitalisering

In de gemeente Alingsås staat digitalisering hoog op de agenda. Vanaf dit najaar kunnen studenten en studenten van Alströmergymnasiet en Campus Alingsås hun toetsen en kennisassessments uitvoeren op een digitaal platform. De Onderwijsadministratie heeft na directe aanbesteding een eenjarige overeenkomst gesloten met Dugga AB die het digitale examensysteem verzorgt.

sociale media

Volg ons

laatste updates voor nieuwe features, inspiratie, evenementen en webinars

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dugga nieuws, nieuwe features, inspiratie, evenementen & webinars

partners:

Kontakta oss

Torsgatan 39, 113 62 Stockholm

Länkar

Logga in

Dugga Plugga

Nyheter

Hur hanterar vi din data

Support

Dugga API